Teretana

Vežbajte na čistom planinskom vazduhu.

Teretane se sve do nedavno nisu smatrale neophodnim elementom hotela i apartmanskih kompleksa, i u mnogim objektima dodate su tek naknadno, dok je u Crown Peaks-u teretana planirana kao nerazdvojni deo sportsko-rekreativnog centra, koji čini zajedno sa bazenom, Spa centrom i teniskim terenom. Ovaj tip sadržaja posebno je koristan vlasnicima apartmana koji značajan deo godine borave u svojim apartmanima, kao i gostima tokom kišnih dana u letnjoj sezoni, odnosno u zimskoj sezoni kada nema uslova za skijanje.

Teretana sadrži kardio sekciju sa trakama i mašinama koje aktiviraju celo telo, kao i sekciju za treninge snage, opremljenu mašinama najprestižnjih proizvođača. U sklopu sportskog centra su tuševi i svlačionice, tako da pravo iz teretane možete da odete na bazen, kao i da ostanete u blizini svojih najdražih, a da pritom svako ra- zličito iskoristi vreme – bilo na bazenu, u Spa centru, ili u teretani.

Jedan od razloga zašto se vrhunski sportisti leti pripremaju na planinama je upravo planinski vazduh. Posle samo nekoliko dana u teretani primetićete da je vaša forma značajno bolja!