Održavanje apartmana

Svaki put kad dođete čekaće vas čist i uredan apartman, kao i vaše lične stvari

Od momenta kupovine vlasnik nema nijednu brigu vezanu za apartman. Naše osoblje urediće apartman posle odlaska svake grupe gostiju koja ga je iznajmljivala, uz detaljnu kontrolu invetara prilikom odlaska gostiju. Lični predmeti koje vlasnik ne želi da gosti koriste, smešteni su u posebnoj ostavi u apartmanu, pri čemu ključ ima samo vlasnik. Takođe, svaki aparatman poseduje svoj ormarić u skijašnici.

Svi uređaji kojima su apartmani opremljeni biće zamenjeni ako otkažu u garantnom roku, a kasnije zamena, u slučaju kvara ili dotrajalosti dogovara se sa vlasnikom, tako da će vremenom svaki apartman poprimiti sve veći i veći lični pečat vlasnika. Prilikom kupovine apartmani su uređeni tipski, ali vremenom će vlasnik možda želeti veći radni sto, dodatni krevet ili nešto drugo – Crown Peaks ne zahteva od vlasnika da apartmane uređuju na određeni način zbog potreba iznajmljivanja.

Sitne popvrake (struja, voda, grejanje) su u potpunosti naša briga, a ako su vlasniku potrebne usluge majstora kada uređuje apartman, Crown Peaks će obezbediti stručno osoblje. Ovaj celokupan koncept osmišljen je kako bi vlasnika uvek čekao čist, potpuno funkcionalan apartman, koji će biti njegov drugi dom.