Iznajmljivanje apartmana

Vaš novi dom na Kopaoniku je ujedno i odlična investicija

Iako bi svaki vlasnik aparatmana želeo da provede veći deo godine na Kopaoniku, u realnosti će zbog obaveza najverovatnije provesti ne više od mesec ili dva u apartmanu. Međutim, to znači da vlasnik može potencijalno da ostvari veliku dobit iznajmljujući apartman kada ga ne koristi.

Naš informacioni sistem omogućava vam da fleksibilno planirate kada ćete doći u apartman, a kada ćete ga iznajmljivati, jer se datumi ponekad mogu promeniti i u poslednjem trenutku, u zavisnosti od popunjenosti drugih apartmana. Na taj način vlasnik provodi maksimalno vreme u svom apartmanu i istovremeno maksimizuje vreme tokom koga se apartman izdaje. Naš centralizovani sistem izdavanja putem Crown Peaks sajta omogućava da apartmani gotovo uvek budu bukirani kada ih vlasnici ne koristite, bez ikakve potrebe za angažmanom vlasnika.

U slučaju Lock-Off apartmana, možete iznajmiti i samo jedan deo apartmana, jer postoje odvojeni ulazi. Vlasnici koji iznajmljuju svoje apartmane mogu u svakom trenutku da saznaju kada je apartman bukiran, a koji su termini otvoreni za njihov dolazak, uz direktan priliv sredstava od iznajmljivanja vlasniku.

Projekcije investitora ukazuju da će se manji apartmani isplatiti već za 7-10 godina, veći apartmani za 10-12 godina.