Pridružite nam se na vrhu!

Dobro došli u Crown Peaks kompleks.

Crown Peaks podiže se na jednom od najlepših vrhova Kopaonika, Velikoj Gobelji, na visini od 1800m. Kompleks je direktno na stazi br. 11, i jedini je objekat na ovom vrhu. Skijašima je Gobelja dobro poznata kao vrh na kome se nalaze neke od najlepših staza na planini, a mnogi se odlučuju da se baš tu uključe na skijalište, jer nema velikih gužvi.

Prvi cilj Crown Peaks kompleksa je da pruži vlasnicima apartmana i gostima savršen odmor u svako doba godine. Luksuzni, prostrani apartmani, kompletna skijaška infrastruktura i mnogobrojni sadržaji odgovoriće na želje i najzahtevnijih vlasnika apartmana i njihovih gostiju. Drugi, jednako važan cilj, je omogućavanje vlasnicima apartmana i gostima da borave u kompleksu bez ikakve potrebe da ga napuštaju, sem kada izlaze radi skijanja ili drugih aktivnosti, jer sve imaju na jednom mestu.

Vlasnicima apartmana na raspolaganju je i kompletan facility management i rental management, tako da mogu biti sigurni da će njihovi apartmani biti redovno održavani i, ako vlasnici to žele, iznajmljivani. Vlasnici koji iznajmljuju svoje apartmane mogu u svakom trenutku da saznaju kada je apartman bukiran, a koji su termini otvoreni za njihov dolazak, uz direktan priliv sredstava od iznajmljivanja vlasniku.

Gradnja je već počeka, kao i prodaja apartmana. Prvi objekat otvoriće svoja vrata tokom zimske sezone 2023/24, a ubrzo za njim i druga dva objekta.